: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

Ο ιστότοπός μας

Η διάδοση και η χρήση του διαδικτύου ως μέσου προβολής πληροφοριών και η επίδραση σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και κοινωνίας είναι εμφανής.Η δημιουργία ιστότοπου για το σχολείο μας ήταν αναγκαία για να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με τα νέα δεδομένα μάθησης και να δημοσιοποιούνται οι δραστηριότητές τους και δράσεις μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καινοτόμων δράσεων, εκδηλώσεων του σχολείου καθώς και να έχουν πρόσβαση στις εργασίες τους. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μάθηση και δημιουργική δραστηριότητα με βάση και τα νέα τεχνολογικα δεδομένα, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να διατηρούνται οι εργασίες και η παρουσία τους στη σχολική ζωή ακόμα και όταν δεν θα είναι μαθητές του σχολείου μας. Ο ιστότοπος είναι όμως και ένας δίαυλος επικοινωνίας για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς , την κοινωνία, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε τοπικό, πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο. Η δημιουργία και σχεδιασμός του ιστότοπου έγινε κατά το σχολικό έτος 2014 - 2015  με πρωτοβουλία του Διευθυντή του σχολείου κ. Πετρόπουλου Θεόδωρου  και σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων από τον Κωνσταντίνο Ζωγόπουλο.
Είμαστε δεκτοί σε παρατηρήσεις και προτάσεις για την όποια βελτίωση της με σεβασμό πάντα στο λειτουργικό της ρόλο, την ευχρηστία και τη διαδραστικότητά της προκειμένου να αποτελέσει ένα βήμα επικοινωνίας, διαλόγου και δημιουργικής μάθησης. Παράλληλα θα μπορείτε να θέτετε όποιες τυχόν απορίες και ερωτήσεις.

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης

-> Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση από τρίτους ολόκληρου ή και μέρους του υλικού, οποιασδήποτε μορφής, που υπάρχει σε ετούτο το ιστολόγιο και αφορά δημιουργία των εκπαιδευτικών  ή/και των μαθητών, για άλλη χρήση πέραν της δωρεάν διάθεσης και αξιοποίησης για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
 --> Δεν επιτρέπεται επίσης η αλλοίωση ή η παραποίηση μέρους ή και ολόκληρου του συγκεκριμένου υλικού.
 --> Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η αντικατάστασή του, δίχως την έγγραφη συγκατάθεση του διαχειριστή ετούτου του ιστολογίου.
 --> Δεν επιτρέπεται η χρήση αποσπάσματος ή η αναδημοσίευσή του δίχως αναφορά στην πηγή.
 --> Όπου υπάρχει ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο με παιδιά γίνεται με έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων.Σε διαφορετική περίπτωση είτε δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους είτε γίνεται επεξεργασία (θόλωση -"μωσαϊκό").
Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.