: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

Σχετικά με το σχολείο μας...

Καλωσήρθατε στον ιστόστοπο του Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας που ξεκινάει την παρουσία του στο χώρο του Διαδικτύου και τη νέα εποχή. Όραμά μας είναι η οργάνωση μιας σχολικής μονάδας μέσα στην οποία δάσκαλοι και μαθητές να εργάζονται με ζήλο, άνεση και δημιουργικότητα, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και δημοκρατικότητας.Οι μαθητές να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις ατομικές τους δυνατότητες, ώστε να μάθουν πώς να μαθαίνουν, πώς να εφαρμόζουν αυτά που έμαθαν, πώς να συνεργάζονται και να συνυπάρχουν με τους άλλους ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Οραματιζόμαστε ένα σχολείο που να καλλιεργεί την ασφάλεια, την αποδοχή και την αναγνώριση και το κάθε παιδί θα γεύεται την επιτυχία και τη χαρά της μάθησης.. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.
Το σχολείο μας και τυπικά από το σχολ. έτος 2014-2015 σύμφωνα με το υπ΄αριθ. 1329/26-5-2014 ΦΕΚ, προήχθη και οργανικά σε 6/θεσιο  Δημοτικό.Διαθέτει  έξι (6) αίθουσες διδασκαλίας,σύνδεση στο Διαδίκτυο, αίθουσα εκδηλώσεων με οθόνη προβολής και βιντεοπροβολέα , μεγάλο περιφραγμένο αύλειο χώρο και γήπεδο μπάσκετ και βόλεϋ.Συστεγάζεται με το Νηπιαγωγείο Μυρσίνης.
Προσπάθειά μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών και η παροχή ποιοτικότερης εκπαίδευσης για τους μαθητές.Μία από τις δράσεις μας προς αυτήν την κατεύθυσνση είναι και η δημιουργία της ιστοσελίδας και έχουμε ως στόχο την διαδικτυακή επικοινωνία με γονείς, μαθητές αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα γενικότερα, παρέχοντας πληροφορίες σε όσους τις αναζητούν αναφορικά με θέματα του σχολείου μας, τη λειτουργία και τα προγράμματα που  εφαρμόζονται.
                        Η Διεύθυνση με τους Εκπαιδευτικούς σας εύχονται .......
                                                                                                                            Καλή Πλοήγηση...!



Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.